Poropanini, 235 g
Tässä maistuu pohjoinen. Laitettiin leivän väliin jauhelihapihvi poron- ja possunlihasta. Ja kastikkeeseen kylmäsavupororouhetta ja savujuustoa.
Tuotetiedot
Ainekset: Paninileipä (Suomi) 49 %: VEHNÄJAUHO, vesi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, VEHNÄLESE, rapsiöljy, hiiva. Poropihvi 26 %: poronliha (Suomi), sianliha (Suomi), sipuli, MUNANKELTUAINEN, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), suola, mausteet (rosmariini, mustapippuri, katajanmarja, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne, chili, oregano, valkosipuli), vesi, rapsiöljy.Mr. Panini Savujuustokastike: rapsiöljy, vesi, savujuusto (juusto (pastöroitu MAITO (Hollanti, Puola), suola, hapate, väri (E160b(ii)), maissitärkkelys), piparjuuritahna (piparjuuri, vesi, rapsiöljy, suola, sakeuttamisaine (E401), hapettumisenestoaine (E330), säilöntäaine (E223)), MUNANKELTUAINEN, sitruunamehu, SINAPPI, suola, sokeri, etikka, chilitahna (chili, suola, etikka, säilöntäaine E202), mustapippuri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). JUUSTO (Suomi). Poron kylmäsavurouhe 2 %: poronliha (Suomi, Ruotsi), suola, glukoosi (maissi), hapettumisenestoaine (E301).
Valmistusohje: Parilassa: Lämmitä parila 250-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 326 kcal / 1358 kJ
Rasva: 21 g
– josta tyydyttynyttä: 3,2 g
Hiilihydraatit: 23,3 g
– josta sokereita: 1,1 g
Proteiini: 10,4 g
Suola: 1,6 g
Laktoosi: < 0,01 g
Ravintokuitu: 2,5 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot