Näin helppoa on Snellmanin burgerjauhelihan käyttö ravintolassa
Snellmanin burgerjauheliha on nimensä mukaisesti todellinen burgerintekijän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi hampurilaispihveistä tulee paistettaessa erityisen mureita ja meheviä.
Kuinka käyttää burgerjauhelihaa?
- Käytä pihvien leikkaamiseen sahalaitaista leipäveistä tai erittäin terävää keittiöveistä.
- Tämä helpottaa leikkaamista suoraan paketin päältä ja pehmeitä jauhelihan syitä vasten.
- Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.
- Muotoile pihvistä hieman sämpylää leveämpi.
- Tee keskelle pieni painauma ja grillaa tai paista.
- Burgerjauhelihamme on luonnollisesti täysin maustamatonta. Jauha päälle vain merisuolaa ja mustapippuria myllystä. Paljon muuta ei tarvitakaan.
Lue lisää burgerjauhelihasta täältä.