Burgerjauheliha
Todellinen burgerintekijän jauheliha Snellmanilta! Käytämme burgerjauhelihan valmistuksessa rasvaisempia lihapaloja ja karkeampaa jauhatusta. Tangosta leikatuissa burgerpihveissä lihan rakenne säilyy parhaana. Lopputuloksena erityisen mureat ja mehevät burgerpihvit. Helposti tasamäärä 80, 120 ja 160 tai 180 g pihvejä.
Tuotetiedot
Ainekset: Suomalainen naudanliha. Rasvapitoisuus alle 20 %. Kollageeni/liha-proteiinisuhde alle 15 %. Alkuperä: Suomi. Teurastettu: Suomi. Valmistettu: Suomi.
Valmistusohje: Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa tangosta 1-2 cm paksuja pihvejä. Muotoile pihvit painamalla niitä kevyesti kädellä. Paista kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Pihvi saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä, jotta mehukkuus säilyy. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 252 kcal / 1046 kJ
Rasva: 20 g
– josta tyydyttynyttä: 9,1 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 18 g
Suola: 0,1 g
Laktoosi: 0 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Meidän väen suosikit
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot