Broilerikeitto, sous vide
Teimme lämmitystä vaille valmiin broilerikeiton, joka kuuluu arkikeittojen suosikkeihin ja maistuu kaikille. Ja tietenkin teimme sen kuin kotona, aidoista aineksista ja ilman lisäaineita. Keitossamme käytetään suomalaista broilerin fileekuutiota ja tuoreita kasviksia. Vaikka jodioitua suolaa on käytetty vain vähän, makua keitosta kuitenkin löytyy taidokkaan maustamisen ansiosta. Tuotteella on Sydänmerkki.
Tuotetiedot
Ainekset: Vesi, peruna, broilerinliha 15 % (Suomi), porkkana, sipuli, paprika, purjosipuli, kanaliemijauhe (suola, maltodekstriini, hiivauute, aromi, kananliha 2,7 %, kananrasva 2,0 %, sipuli, sipuliuute, sokeri, mauste, mausteuute, auringon kukkaöljy, kasvirasva, hapettumisenestoaine (romsariiniuute)), persilja, jodioitu suola, lipstikka, curry (korianteri, kurkuma, sarviapila, cayennepippuri, fenkoli, juustokumina, mustapippuri), timjami.
Valmistusohje: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 90 °C n. 20 min. Tai, kuumenna keitto kattilassa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 44 kcal / 186 kJ
Rasva: 0,4 g
– josta tyydyttynyttä: 0,1 g
Hiilihydraatit: 6,2 g
– josta sokereita: 1 g
Proteiini: 4,2 g
Suola: 0,69 g
Laktoosi: < 0,1 g
Ravintokuitu: 1,1 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot