Lihaperunasoselaatikko, sous vide
Lihaperunasoselaatikko on yksi suomalaisten arkiruokasuosikeista ja teimme sen perinteisesti ja ilman lisäaineita, kuten kotonakin tehtäisiin. Käytämme perunamuusiin suomalaista perunaa ja ruokakermaa. Naudan jauhelihaa paistetaan itse joukkoon reilusti ja se tulee meille Snellmanilta. Erinomainen lounasruoka, joka asiakaspalautteiden perusteella on rakenteeltaan pehmeän samettinen. Tuotteella on Sydänmerkki.
Tuotetiedot
Ainekset: Peruna 55 % (Suomi), laktoositon kasvisrasvaseos (rasvaton MAITO (Suomi), rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), väri (E160a)), Snellmanin naudanliha 13 % (Suomi), sipuli, jodioitu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Valmistusohje: Tyhjennä kaksi pakkausta 1/1 65 Gn-vuokaan. Kuumenna höyry-paistotoiminnolla 160 °C noin 35 min.
→ Lämmitysohje videona
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 108 kcal / 451 kJ
Rasva: 5,6 g
– josta tyydyttynyttä: 1 g
Hiilihydraatit: 9,6 g
– josta sokereita: 1,4 g
Proteiini: 4,1 g
Suola: 0,71 g
Laktoosi: < 0,1 g
Ravintokuitu: 1,3 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot