Resepti
Glaseerattua Chuck eye rollia, Chorizo-makkaraa ja perunasalaattia
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Glaseerattua Chuck rollia ja chorizo-makkaraa
- 1800 g Snellman Chuck eye roll, ylikypsä
- 300 g BBQ-kastike
- 500 g Snellman All natural Chorizo
Sinappi-perunasalaatti
- 800 g peruna
- 60 g öljy
- 19 g valkoviinietikka
- 90 g kapris
- 170 g punasipuli
- 10 g persilja, hienonnettu
- 40 g sinappi
BBQ-majoneesi
- 250 g Soos Täysmajoneesi 78%
- 150 g BBQ-kastike
- 5 g savuaromi
- 3 g Worcestershire-kastike
Coleslaw
- 320 g valkokaalisuikale
- 150 g porkkanasuikale
- 45 g sipulisuikale
- 22 g sokeri
- 22 g valkoviinietikka
- 7 g ruohosipuli, hienonnettu
- 245 g Soos Täysmajoneesi 78%
Maissi
- 500 g maissi, kypsä
- 50 g öljy
- 7 g valkosipulirouhe
Ohje
- Sulata ja siivuta Chuck Roll. Sivele BBQ -kastikkeella. Paahda pihvit ja chorizot 200 °C uunissa 10 minuuttia.
Sinappi-perunasalaatti
- Leikkaa perunat noin 1 cm siivuiksi. Suikaloi punasipuli. Keitä perunat suolavedessä ja siivilöi ne. Lisää öljy, valkoviinietikka sekä kapris lämpimien perunaviipaleiden päälle. Anna jäähtyä. Lisää loput ainekset.
- Yhdistä BBQ-majoneesin ainekset.
Coleslaw
- Sekoita kasvissuikaleihin suola ja sokeri. Anna maustua 30 min. Sekoita loput ainekset ja tarkista maku.
Maissi
- Soseuta öljy, valkosipulirouhe ja suola. Penslaa maissit valkosipuliöljyllä ja paahda maisseja 200 °C uunissa noin 10 minuuttia.