Resepti
Grillattua entrecôtea ja kurpitsa-lehtikaalirisottoa
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 3000 g Snellman naudan entrecôte
Risotto
- 300 g risottoriisi
- 75 g öljy
- 75 g IceCool sipulikuutio
- 30 g valkosipulirouhe
- 150 g valkoviini
- 800 g kanaliemi
- 250 g kurpitsapyree (ohje alla)
- 150 g parmesan, raastettu
- 100 g pekonipala, paahdettu
- 150 g lehtikaali
Kurpitsapyre
- 250 g IceCool kurpitsakuutio
- 25 g voi
- suola, muskottipähkinä
Kasvispaistos
- 150 g IceCool papupala
- 100 g herkkusieni
- 100 g pekonipala
- 150 g kukkakaali
- 50 g voi
- suola, mustapippuri
Ohje
- Leikkaa entrecôte 300 g pihveiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele liha öljyllä ja grillaa haluamaasi kypsyyteen.
Risotto
- Sulata pekonipalat ja lehtikaali. Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulirouhe öljyssä. Lisää valkoviini ja keitä kuivaksi. Lisää kanaliemi. Keitä riisi al denteksi. Lisää kattilaan kurpitsapyre ja lämmitä. Sekoita joukkoon parmesanraaste. Lisää pekonipalat ja lehtikaali. Tarkista maku ja rakenne.
Kurpitsapyre
- Keitä kurpitsakuutiot kypsiksi. Siivilöi. Soseuta kurpitsakuutiot voin kanssa. Mausta.
Kasvispaistos
- Sulata pakasteet. Leikkaa kukkakaali pienemmiksi paloiksi ja ryöppää. Leikkaa herkkusienet kahtia. Paista ainekset pannulla voissa. Mausta.