Resepti
Tomaattinen kikhernepata, kukkakaalivehnää ja jogurttikastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Tomaattinen kikhernepata
- 30 g öljy
- 120 g IceCool sipulikuutio
- 55 g valkosipulirouhe
- 830 g IceCool tomaattikuutio
- 90 g tomaattipyree
- 3 g oregano
- 3 g mustapippuri, rouhittu
- 240 g munakoiso
- 360 g kikherne
Kukkakaalivehnä
- 30 g öljy
- 1200 g vehnäjyvä
- 250 g romanesco kukkakaalin nuppu
- 250 g kukkakaali
- 10 g persilja, hienonnettu
Jogurttikastike
- 600 g jogurtti
- 6 g jeera
- 9 g korianterinsiemen
- 20 g sitruunamehu
- 15 g minttu, tuore
Hummus
- 90 g oliiviöljy
- 280 g kikherne
- 35 g valkosipuli
Ohje
Tomaattinen kikhernepata
- Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulirouhe öljyssä. Lisää tomaattipyree, tomaattikuutiot sekä mustapippuri. Hauduta 30 minuuttia. Kuutioi munakoiso ja laita reikäpakkeihin. Kypsennä munakoisokuutioita 3-5 minuuttia höyryllä. Lisää ryöpätyt munakoisokuutiot, kikherneet, suola ja oregano kastikkeeseen. Kiehauta ja hauduta 5 minuuttia.
Kukkakaalivehnä
- Sulata kasvikset. Lämmitä vehnäjyvät ja kukkakaalit öljyssä. Mausta lopuksi persiljalla.
Jogurttikastike
- Suikaloi minttu ja yhdistä kaikki ainekset.
Hummus
- Sulata kikherneet. Soseuta ainekset.