Resepti
Vegelasagne
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 165g voi
- 165g vehnäjauho
- 1125g maito
- 15g kaneli
- 9g muskotti
- 6g neilikka
- 4g mustapippuri
- suola
- 1000g IceCool kurpitsakuutio
- 300g IceCool soijapapu
- 100g IceCool pinaatti, hienonnettu
- 150g IceCool parsakaalin nuppu
- 75g IceCool tomaattikuutio
- 500g lasagnelevy
- 125g juustoraaste
Ohje
- Sulata pakasteet ja valmista kastike.
Kastike:
- Sulata margariini, lisää vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää maito erissä suurukseen ja sekoita.Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Lado GN-vuokaan vuorotellen kastiketta, kasviksia sekä pastalevyjä viiteen kerrokseen. Viimeiseksi levitä kastiketta päällimmäiseen kerrokseen ja ripottele päälle vielä juustoraastetta. Kypsennä 175 °C 45-50 minuuttia.
- Tarjoa lisäksi vihersalaattia.