Resepti
Hanger steak -sipulipihvi
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Sipulipihvi
- 1500 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- 80 g voi
Karamellisoitu sipuli
- 500 g sipuli
- 15 g balsamico
- 30 g sokeri
- 8 g suola
- 200 g lihaliemi
Paahdetut juurekset
- 500 g porkkana, tuore, eri värisiä
- 150 g palsternakka
- 150 g juuriselleri
- 50 g öljy
- 3 g mustapippuri, rouhittu
- 3 g timjami
- 9 g suola
Ohje
Sipulipihvi
- Leikkaa Hanger steak annospihveiksi ja paista niihin kaunis paistopinta voissa.
Karamellisoitu sipuli
- Kuori ja viipaloi sipulit. Paista sipulia miedolla lämmöllä kunnes se saa väriä. Lisää loput ainekset ja hauduta 30 minuuttia. Lisää sipulia paistetun pihvin päälle.
Paahdetut juurekset
- Kuori ja leikkaa juurekset isoiksi paloiksi ja pöyrittele ne öljyssä ja mausteissa. Paahda 215 °C uunissa noin 20 minuuttia. Mausta paahdetut juurekset lopuksi hunajalla.
- Tarjoa lisäksi perunamuusia.