Resepti
Hanger steakia ja pippurikastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1500 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- 1500 g uuniperuna
- 2 rkl öljy
- 2 tl timjami
- 1 rkl suola
- 1400 g IceCool Euromix –kasvissekoitus
Pippurikastike
- 60 g IceCool sipulikuutio
- öljy
- 2 rkl kokonainen mustapippuri
- 1 rkl kokonainen valkopippuri
- 2 rkl kokonainen viherpippuri
- 1 rkl sinappi
- 1 ltr lihaliemi
- 3 dl kerma
- maissitärkkelys
Ohje
- Leikkaa Hanger Steak annospaloiksi ja
- kuumenna 180 °C uunissa n. 10 min. ajan.
- Leikkaa uuniperunat n. 1 cm. viipaleiksi. Sekoita perunaviipaleiden joukkoon timjami, suola sekä öljy. Paahda perunaviipaleita 210 °C uunissa n. 20 min.
- Laita Euromix –kasvissekoitus reiälliseen uunivuokaan. Höyrytä kasvissekoitusta 5 minuuttia.
- Kuullota sipulit öljyssä pippureiden kanssa. Lisää sinappi sekä lihaliemi. Kiehauta. Lisää joukkoon kerma. Kiehauta ja hauduta 10 min. Suurusta maizenalla ja siivilöi kastike.