Resepti
Kesäinen BBQ-voileipäkakku
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 16 viipale vuokaleipä
- lihaliemi
Täyte
- 180 g Soos Hot chili -majoneesi
- 600 g Snellman Pulled Pork
- 170 g Soos täysmajoneesi 78%
- 30 g bbq-kastike
- 10 g persilja, hienonnettu
- 50 g punasipuliviipale
- 140 g tomaattilohko, puolikuivattu
- 50 g Snellman pekoniviipale, kypsä
Kuorrutus
- 300 g Soos täysmajoneesi 78%
- 180 g Soos Paprikamajoneesi
- 150 g Snellman voileipäkinkku
- 60 g cocktailkurkku
- 100 g paprikalohko
- herneenverso
Ohje
- Hajota Pulled porkin rakenne säikeiseksi käsin. Lisää lihan sekaan täysmajoneesi, barbeque-kastike, persilja, punasipuliviipaleet ja kuivatut tomaattipalat. Sekoita tasaiseksi massaksi. Leikkaa vuokaleivästä reunat pois. Asettele neljä leipäviipaletta jonoksi ja kostuta ne lihaliemellä. Levitä leipäpaloille Hot chili -majoneesia ja annostele sitten Pulled pork -massaa leiville. Lisää seuraavaksi toinen kostutettu leipäkerros. Jatka lisäämällä majoneesi ja täytemassa. Tee voileipäkakkuun yhteensä neljä leipäkerrosta. Lisää keskimmäiseen leipäkerrokseen muiden täytteiden lisäksi myös paahdettua pekonia.
- Kääri täytetty voileipäkakku voipaperiin ja jätä jääkaappiin mehustumaan yön yli pienen painon alle. Aloita voileipäkakun koristelu levittämällä täysmajoneesia tasaisesti kakun päälle ja reunoille. Pursota paprikamajoneesia voileipäkakun päälle ja koristele kakku kinkulla, grillatulla paprikalla, cocktail-suolakurkuilla ja herneenversoilla.