Resepti
Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Mustajuurikeitto
- 180 g IceCool sipulikuutio
- 900 g IceCool mustajuuri
- 1200 g kanaliemi
- 500 g maito
- 250 g kerma
- suola, jauhettu valkopippuri
Pekonilastu
- 300 g Snellman pekoni, kypsä
Yrttiöljy
- 200 g öljy
- 50 g persilja, hienonnettu
- suola
- Tarjoa lisäksi paistettuja siitakesieniä.
Ohje
Mustajuurikeitto
- Keitä sipulikuutioita ja mustajuuria kanaliemessä 20 minuutin ajan. Lisää joukkoon maito ja kerma. Kiehauta. Mausta ja soseuta keitto.
Pekonilastu
- Paahda pekoniviipaleia 200 °C uunissa 10 minuuttia.
Yrttiöljy
- Laita öljy ja persilja kulhoon ja soseuta.