Resepti
Meksikolainen Pulled pork -keitto
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 0.5 dl öljy
- 120 g IceCool sipulikuutio
- 10 g valkosipulirouhe
- 25 g jalapeno, tuore tai säilyke
- 30 g tomaattipyre
- 1400 g tomaattimurska
- 9 dl lihaliemi
- 300 g IceCool oranssi bataattipala
- 130 g IceCool paprikasuikale, 3-värinen
- 200 g mustapapu
- 110 g IceCool papupala
- 230 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 75 g IceCool puolikuivattu tomaattipala
- 220 g IceCool maissinjyvä
- 400 g Snellman Pulled pork
- 1 tl rouhittu mustapippuri
- 2 rkl oregano
- suola
- tabasco
- creme fraiché
Ohje
- Sulata Pulled pork ja revi pienemmäksi.
- Kuullota sipuliviipaleet, valkosipulirouhe ja jalapenot öljyssä. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska sekä lihaliemi. Hauduta n. 20 minuuttia.
- Lisää joukkoon kasvikset ja kiehauta.
- Lisää lopuksi joukkoon revitty Pulled pork.
- Tarkista maku. Tarjoa keitto creme fraichén sekä paahdettujen sipulien kera.