Resepti
Meksikolainen papukeitto
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 20 g kasviöljy
- 30 g IceCool sipulikuutio
- 12 g valkosipulirouhe
- 800 g kasvisliemi
- 1790 g tomaattimurska
- 4 g savupaprikajauhe
- 6 g juustokumina
- 3 g fariinisokeri
- 3 g timjami
- 2 g chili, rouhe
- 140 g IceCool tomaattikuutio
- 140 g IceCool papupala
- 250 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 290 g IceCool kurpitsakuutio
- 150 g paprikakuutio
- 70 g oliiviviipale, musta
- suola
Avokadosalsa
- 170 g IceCool avokadokuutio
- 80 g IceCool tomaattikuutio
- 40 g punasipulikuutio
- 5 g chili, tuore
- 6 g korianteri
- 7 g öljy
- suola
Ohje
- Kuullota sipulit ja valkosipulirouhe öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaattimurska ja mausteet. Kiehauta. Lisää kasvikset ja hauduta 5- 10 minuuttia. Tarkista maku.
- Sulata avokado- ja tomaattikuutiot. Hienonna korianteri ja chili. Yhdistä ainekset. Tarjoa keiton kanssa.