Resepti
Porsaan ulkofileepihvit, pesto-perunamuusi ja sinappinen kermakastike
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1400 g Snellman maatiaispossun ulkofileepihvi n. 140g
- 50 g kasviöljy
- suola, mustapippuri (rouhittu)
Pestomuusi
- 1500 g Kokkikartano perunamuusi
- 250 g pesto
Sinappinen kermakastike
- 20 g kasviöljy
- 100 g IceCool sipulikuutio
- 200 g valkoviini
- 50 g sinappi
- mustapippuri, kokonainen
- salvia, kuivattu
- 500 g kanaliemi
- 100 g lihaliemi
- 250 g kerma
- suola
- 26 g maissitärkkelys
- 26 g vesi
Lisäksi
- 800 g vihreä kasvissekoitus
Ohje
Pestomuusi
- Yhdistä ainekset ja lämmitä perunamuusia kannen alla 100 °C höyryuunissa 30 minuutin ajan.
Kastike
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää valkoviini ja keitä pari minuuttia. Lisää sinappi, mausteet ja liemet, hauduta puoli tuntia. Lisää kerma ja keitä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja tarkista maku. Sekoita maissitärkkelys ja vesi. Lisää suurus kiehuvaan kastikkeeseen ohuena norona koko ajan sekoittaen.
Lisuke
- Lämmitä jäiset kasvikset 100 °C höyryuunissa 5-7 minuutin ajan.
Pihvit
- Paista pihvit öljyssä.