Resepti
Hampurilainen Snellmanin tapaan
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 1250 g Snellman burgerjauheliha
- 100 g lehtikaali, ryöpätty
- 100 g babypinaatti
- 250 g hampurilaiskastike
- 100 g sinihomejuustomuru
- 40 g paahdettu sipuli
- 100 g salaattisipuli
- 400 g pekonihillo
Pekonihillo
- 40 g IceCool sipulikuutio
- 10 g öljy
- 50 g vesi
- 200 g pekonipala, paahdettu
- 100 g hillosokeri
Ohje
- Pekonihillo: Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää pekonipalat ja vesi. Kiehauta ja lisää hillosokeri.
- Hauduta noin viisi minuuttia.
- Kuori ja suikaloi salaattisipuli ohuelti. Leikkaa pihvit tangosta. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla ja paista pannulla.
- Lämmitä hampurilaissämpylöitä 2 min 180 °C uunissa. Täytä hampurilainen ja tarjoile.