Resepti
Korealainen kasvispata
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 30 g kasviöljy
- 50 g IceCool sipulikuutio
- 40 g valkosipulirouhe
- 90 g inkivääri, murska
- 210 g kiinankaali, tuore
- 60 g gochujang
- 230 g vesi
- 230 g soijakastike
- 50 g sokeri
- 35 g maissitärkkelys
- 35 g vesi
- 430 g IceCool oranssi bataattipala
- 170 g IceCool härkäpapu
- 270 g vihreä kasvissekoitus
- 80 g herkkusieniviipale
- 20 g seesamiöljy
- 20 g seesaminsiemen
Lisäksi
- 1500 g keitetty riisi
Ohje
- Kuutioi kiinankaali. Kuullota sipulit, inkivääri sekä kiinankaali öljyssä. Lisää soijakastike, vesi ja gochujang. Kiehauta. Sekoita maizena ja vesi. Lisää ohuena norona kastikkeeseen. Lisää kasvikset. Kiehauta. Mausta seesamöljyllä ja -siemenillä. Tarkista maku. Ripottele päälle korianteria, tuoretta chiliä ja kevätsipulia.
- Laita riisi GN -vuokaan ja lämmitä 180 °C uunissa noin 10-20 minuuttia.
- Tarjoa lisäksi rapeaa kaalisalaattia.