Resepti
Sydänmerkki-ateria: Silakkapihvit ja piparjuurikastike
Persons
10
Ainesosat
Kastike
- 170 g piimä, rasvaton
- 340 g jogurtti, turkkilainen, kevyt 3,5%
- 25 g piparjuuritahna
- 85 g punasipuli, kuutio
- 20 g ruohosipuli
- 5 g mustapippuri, rouhittu
- 6 g suola
Peruna
- 1500 g keitinperuna
Kasvikset
- 1000 g IceCool Euromix
Ohje
- Annospaino, kala ja kastike 200 g
- Hävikki kalalle 10 %
- Laita silakkapihvit GN-vuokaan. Kypsennä 200 °C 20 minuutin ajan.
- Yhdistä kastikkeen ainekset ja anna maustua puoli tuntia.
- Höyrytä perunoita 30-40 minuutin ajan.
- Höyrytä kasvissekoitusta 7 minuuttia.