Resepti
Piparjuuriliha ja kauralisäke
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 15 g öljy
- 50 g IceCool sipulikuutio
- 3 g maustepippuri
- 2 g laakerinlehti
- 8 g piparjuuritahna
- 38 g maizena
- 38 g vesi
- 1500 g Snellman ylikypsä naudanrinta
Kauralisäke
- 50 g öljy
- 1550 g kypsä kauranjyvä
- 200 g lehtikaali
- 30 g persilja, hienonnettu
Vihanneslisäke
- 800 g IceCool Euromix
- 9 g suola
Ohje
- Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää lihaliemi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua 15 minuuttia. Lisää piparjuuritahna. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maizenalla ja siivilöi. Leikkaa naudanrinta sopiviksi annospaloiksi. Lämmitä liha 200 °C uunissa 10–15 minuuttia tai hauduta ne kastikkeessa lämpimiksi.
- Sekoita ainekset vuoassa. Lämmitä 160 °C uunissa noin 10 minuuttia.
- Höyrytä euromix-vihannessekoitusta 5 minuuttia ja mausta suolalla.