Naudan sisäpaisti
Snellmanin 100% suomalainen naudan sisäpaisti on rasvatonta ja mureaa paistilihaa. Sopii niin lehtipihveihin kuin kokonaisena uunissa valmistettavaksi.
Tuotetiedot
Ainekset: Naudanliha (alkuperämaa Suomi).
Valmistusohje: Ota paisti tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa 1-1 ½ tuntia/kg. Liha on punertavaa ja mehevää, kun mittari näyttää 60 °C ja täysin kypsää 70 °C:ssa. Anna paistin levätä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 125 kcal / 524 kJ
Rasva: 4,5 g
– josta tyydyttynyttä: 1,6 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 21 g
Suola: 0,1 g
Laktoosi: 0 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Reseptit ja vinkit
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot