Petite tender
Petite tender on herkullinen osa naudan lavasta. Se on vähärasvainen, ja siinä on lihaisa ja raikas maku. Petite tender on yksi naudan mureimmista paloista. Se sopii käytettäväksi sisäfileen tapaan. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta. Pakkauspaino vaihtelee noin 240-590 g välillä. Pakkauksessa 1-2 kpl.
Tuotetiedot
Ainekset: Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: 62, Leikattu: Suomi 62
Valmistusohje: Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Ruskista lihan pinnat nopeasti kuumalla pannulla. Mausta mielesi mukaan. Aseta paistolämpömittari lihan keskelle ja kypsennä 120 °C uunissa n. 45 min, kunnes sisälämpötila on 54 – 58 °C. Anna lihan vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 119 kcal / 502 kJ
Rasva: 3 g
– josta tyydyttynyttä: 1,1 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 23 g
Suola: 0,1 g
Laktoosi: 0 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot