Snellman

Porsaan poski, pakaste

Porsaan posket vaativat pitkän haudutusajan ja ovat parhaimmillaan ylikypsäksi valmistettuna. Ne ovat pehmeän mureaa ja maukasta, erittäin kustannustehokasta tarjottavaa. Snellmanin porsaan poskien putsausaste on korkea, esimerkiksi pintarasva on leikattu pois. Soveltuvat hyvin niin lounas- kuin á la carte –tarjoiluun.

Tuotetiedot

Ainekset: Suomalainen porsaanliha

Valmistusohje: Mausta poskipalat ja anna maustua huoneenlämmössä 60 min. Ruskista öljyssä paistinpannulla ja siirrä pieneen uunivuokaan. Valuta lihaliemi vuokaan, lisää juures- ja sipulipaloja ja murskaa pari laakerinlehteä joukkoon. Peitä vuoka foliolla tai kannellla. Kypsennä uunissa 160 °C:ssa 2-2½ h. Jäähdytä hetki. Nosta poskipalat liemestä ja nyhdä liha irtonaiseksi esim. haarukalla. Tarjoa leivän päällä tai sämpylän täytteenä.

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 166 kcal / 693 kJ
Rasva: 10 g
– josta tyydyttynyttä: 3,6 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 19 g
Suola: 0,1 g
Laktoosi: 0 g

Tuotenumero: 18016
GTIN: 2371505600001
Myyntierä: 4 × n. 2,5 kg
Alkuperämaa: Suomi

Osta tukusta

Tuotekategoriat:

Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.