Resepti
Alaskanseitiä ja ananas-currykastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Ananas-currykastike
- 70 g kasviöljy
- 10 g valkosipulirouhe
- 40 g IceCool sipulikuutio
- 520 g kalaliemi
- 150 g ruokakerma
- 27 g maissitärkkelys
- 27 g vesi
- 225 g IceCool ananastidbits
- 10 g persilja, hienonnettu
- curry
Lisäksi
- 1500 g Kokkikartano lisuke-basmatiriisi
- 900 g varsiparsakaali
Ohje
- Lado kalat uunivuokaan ja mausta suolalla.
Ananas-currykastike
- Kuullota sipulit ja curry öljyssä. Lisää kalaliemi ja kerma. Hauduta 10 minuuttia. Sekoita maissitärkkelys ja vesi. Lisää ohuena norona kiehuvaan kastikkeeseen. Lisää ananakset ja kiehauta.
Lisukkeet
- Laita riisi GN -vuokaan ja lämmitä 180 °C uunissa noin 10-20 minuuttia.
- Ryöppää varsiparsakaaleja kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia.