Resepti
Texan burger
Annoksien määrä:
10 kpl
Ainesosat
- 100 g öljy
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 20 g öljy
- 1500 g Snellman naudanrinta, ylikypsä
- 300 g savuranch dressing
- 700 g BBQ -pavut
- 50 g öljy
- 200 g tomaatti
- suola, rouhittu mustapippuri
- 150 g amerikansalaatti
- 200 g ketsuppi
- 250 g Soos Sweet Chili -majoneesi
BBQ -pavut
- 10 g öljy
- 90 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 70 g IceCool sipulikuutio
- 110 g tomaattimurska
- 225 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 70 g IceCool vihreä papupala
- 30 g tomaattipyree
- 10 g fariinisokeri
- 30 g ketsuppi
- 30 g BBQ -kastike
- 15 g amerikkalainen sinappi
- 25 g jalapeno, säilyke
- 2 g savuaromi
Savuranch dressing
- 155 g Soos täysmajoneesi
- 55 g piimä
- 15 g valkosipulirouhe
- 55 g sipuli, tuore
- 6 g sinappi
- 2 g savuaromi
- persilja, ruohosipuli, tilli, suola, mustapippuri
Ohje
- Siivuta naudanrinta ja grillaa öljyssä. Lämmitä BBQ-pavut. Viipaloi tomaatit ja paista öljyssä. Lämmitä sämpylät pannulla tai parilalla. Levitä ketsuppia sämpylän yläkanteen
- ja chilimajoneesia alakanteen. Kokoa hampurilainen. Tarjoa lisäksi ranskalaisia.
BBQ-pavut
- Kuutioi pekoni ja paista. Lisää ja kuullota sipulikuutiot. Lisää loput ainekset. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä puolen tunnin ajan.
Savuranch dressing
- Sekoita ainekset, mausta ja anna maustua jääkaapissa.