Resepti
Californian burger
Annoksien määrä:
10 kpl
Ainesosat
- 100 g öljy
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 100 g öljy
- 1400 g Snellman broilerin rintafilee, kypsä
- 200 g itu
- 400 g tulinen mango-paprikahillo
- 400 g guacamole
- 200 g tuorejuusto
- 30 g sipulirengas, paneroitu
- 200 g ketsuppi
- 250 g Soos mangomajo
Guacamole
- 200 g IceCool avokadokuutio
- 60 g IceCool tomaattipala, puolikuivattu
- 8 g valkosipulirouhe
- 40 g IceCool maissinjyvä
- 15 g öljy
- 6 g limemehu
- 55 g punasipuli
- suola, juustokumina, korianteri, jalapenojauhe
Tulinen mango-paprikahillo
- 10 g öljy
- 45 g IceCool sipulikuutio
- 75 g mangosose
- 30 g sokeri
- 30 g jalapeno, säilyke
- 5 g etikka
- 175 g paprikakuutio
- 8 g maissitärkkelys
- 20 g vesi
- suola
Ohje
- Siivuta broilerin fileet ja paista niihin kaunis paistopinta öljyssä. Friteeraa sipulirenkaita 170 °C öljyssä 3-4 minuutin ajan. Lämmitä sämpylät pannulla tai parilalla. Levitä ketsuppia sämpylän yläkanteen ja mangomajoneesia alakanteen. Kokoa hampurilainen. Tarjoa lisäksi bataattiranskalaisia.
Guacamole
- Sulata pakasteet. Yhdistä ainekset. Murskaa avokadoja hieman.
Tulinen mango-paprikahillo
- Kuullota sipulikuutiot. Silppua jalapenoi. Laita ainekset kattilaan
- ja kiehauta. Suurusta sose. Kiehauta ja jäähdytä.