Resepti
Chorizo-minestronekeitto
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 20 g kasviöljy
- 60 g IceCool purjokuutio
- 25 g valkosipulirouhe
- 100 g Snellman pekoni, kypsä
- 400 g Snellman All natural Chorizo
- 2100 g tomaattimurska
- 650 g lihaliemi
- 2 g laakerinlehti
- suola
- mustapippuri, rouhittu
- 300 g spagetti
- 600 g IceCool kurpitsakuutio
- 300 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 110 g oliiviviipale
- 50 g lehtikaali
- basilika, tuore
Ohje
- Kuutioi pekonit. Kuullota öljyssä valkosipuli ja purjo, lisää chorizo ja pekoni. Lisää joukkoon tomaattimurska, lihaliemi sekä mausteet. Kiehauta ja hauduta 20 minuuttia. Lisää spagetti ja hauduta vielä 15 minuuttia. Lisää loput ainekset ja kiehauta. Tarkista maku. Esille laitettaessa ripottele päälle hieman basilikaa.