Resepti
Maksakastike, kurpitsamuusi ja puolukkasurvos
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 20 g öljy
- 100 g IceCool sipulikuutio
- 70 g Snellman pekoni, kypsä
- 90 g porkkana, pala
- 400 g lihaliemi
- 1 g mustapippuri
- 1 g meirami
- 100 g kerma
- 700 g Snellman naudan maksakuutio, kypsä
- 30 g maizena
- 40 g vesi
Kurpitsamuusi
- 800 g peruna, jauhoinen
- 50 g voi
- 450 g IceCool kurpitsakuutio
- 250 g kerma
- 16 g suola
Puolukkasurvos
- 200 g IceCool puolukka
- 60 g sokeri
Ohje
- Suikaloi pekoni. Kuullota sipulikuutiot ja pekonipalat öljyssä. Lisää joukkoon lihaliemi, porkkanat ja mausteet. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hauduta 15 min. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maizenalla.
- Höyrytä perunoita ja kurpitsakuutioita noin 30 minuutin ajan. Soseuta. Kiehauta maito ja voi ja lisää soseeseen. Mausta suolalla.
- Sekoita puolukat ja sokeri keskenään. Anna puolukoden sulaa tunnin ajan ja murskaa niitä hieman.