Resepti
Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet
Persons
10
Ainesosat
- 2000 g Snellman Naudanrinta, ylikypsä
- Riisilisäke
- 800 g riisi, pitkäjyväinen
- 150 g IceCool avokadokuutio
- 200 g IceCool maissinjyvä
- 30 g korianteri
- 1000 g Soos Hot Chili -majoneesi
- Gaucho-perunasalaatti
- 500 g peruna
- 150 g öljy
- suola
- 100 g IceCool maissinjyvä
- 100 g IceCool herne
- 50 g porkkana
- 100 g omenakuutio, pakaste
- 100 g sipuli
- 50 g oliivi
- 10 g minttu
- 20 g persilja
- 400 g Soos Täysmajoneesi 78%
- Muhennettua maissia ”Creme de milho”
- 750 g maito
- suola
- 90 g vesi
- 90 g maissitärkkelys
- 500 g IceCool maissinjyvä
- Avokadosalaatti
- 300 g IceCool avokadokuutio
- 200 g IceCool maissinjyvä
- 300 g tomaatti, lohko
Ohje
- Perunasalaatti: Siivuta perunat. Pyöräytä öljyssä ja mausta. Paahda perunoita 225 °C uunissa 15-20 minuutin ajan. Sulata pakasteet ja omenakuutiot. Kuori porkkana ja sipuli. Hienonna yrtit. Yhdistä kaikki ainekset. Anna salaatin maustua tunnin verran kylmässä.
- Avokadosalaatti: Sulata pakasteet ja yhdistä ainekset.
- Muhennettu maissi: Kiehauta maito. Suurusta. Lisää lopuksi maissinjyvät ja kiehauta välillä sekoitellen.
- Riisilisäke: Sulata pakasteet. Keitä riisi ohjeen mukaan. Hienonna korianteri.
- Yhdistä ainekset.
- Siivuta naudanrinta. Lämmitä GN-vuoassa 180 °C uunissa 15 minuuttia.
- Laita majoneesi tarjolle.