Resepti
Sydänmerkki-ateria: BBQ-pata
Persons
34
Ainesosat
BBQ - pata
- 30 g öljy
- 45 g valkosipulirouhe
- 50 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 3500 g tomaattimurska
- 1200 g BBQ -kastike
- 250 g tomaattipyree
- 150 g herkkusieni, säilyke
- 200 g IceCool maissinjyvä
- 2000 g Snellman N0 kuutio, kypsä
Uuniperuna
- 34 kpl uuniperuna
- 2400 g jogurtti, turkkilainen, kevyt 3,5%
- 50 g ruohosipuli
Kasvikset
- 3000 g IceCool keizermix
Ohje
- Annospaino, lihakastike 200 g
- Hävikki 8 %
- Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Kuullota valkosipulirouhe ja pekoni öljyssä. Lisää loput ainekset. Kiehauta
- ja hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.
- Kypsennä uuniperunoita 200 °C uunissa tunnin ajan.
- Höyrytä kasvissekoitusta 7 minuuttia.