Resepti
Inkivääripossukulho maapähkinäkastikkeella
Annoksien määrä:
10
Ainesosat
- 800 g Snellman maatiaispossun S0-suikale
- Marinadi:
- 15 g tamarinditahna
- 23 g inkivääritahna
- 8 g riisiviinietikka
- 60 g soijakastike
- 60 g rypsiöljy
- suola
Kastike:
- 200 g maapähkinävoi
- 180 g vesi
- 40 g soijakastike
- 25 g limen mehu
- 45 g juokseva hunaja
- 20 g rypsiöljy
- suola
Muut ainekset:
- 300 g Icecool Vihreä papupala
- 300 g Icecool Soijapapu
- 100 g Icecool Granaattiomenansiemen
- 1600 g kypsä basmati- tai jasmiiniriisi
Viimeistelyyn:
- Tuore korianteri ja chili
Ohje
- Sekoita marinadiainekset keskenään ja lisää lihat joukkoon. Voit laittaa lihan marinadiin jo muutama tunti ennen paistamista. Paista liha kypsäksi ja hauduta kannen alla n. 30 min.
- Kuumenna kaikki kasvikset. Kypsennä riisi gn-vuuassa uunissa.
- Lisää kastikeainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
- Annostele riisi annoskulhoihin. Lisää lihat ja kasvikset. Lisää kastike. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tuoreella chilillä.