Resepti
Italian possupata
Annoksien määrä:
10
Ainesosat
- 20 g oliiviöljy .
- 110 g IceCool sipulikuutio
- 40 g valkosipulirouhe
- 150 g Snellman All natural Salsiccia
- 600 g tomaattimurska
- 160 g liemi sous vide -pussista
- 60 g tomaattipyree
- 160 g papusekoitus
- 300 g säilykepapu
- 650 g Snellman Maatiaispossun S0 kuutio, kypsä
- suola, rouhittu mustapippuri, sokeri, oregano, timjami, fenkoli
- 1800 g gnocchi
- 100 g öljy
- suola
Kasvislisäke
- 700 g IceCool vihreä papu, pala
- 300 g IceCool tomaattipala, puolikuivattu
- 100 g öljy
- suola, oregano
Ohje
- Viipaloi makkarat. Kuullota sipulit ja makkarapalat öljyssä. Lisää tomaattimurska, sous vide-pussin liemi sekä mausteet. Hauduta 10 minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua 10 minuuttia.
- Laita papupalat ja tomaatit reikäpakkiin ja höyrytä 5 minuuttia, mausta lopuksi.
- Paista gnocchit öljyssä ja mausta lopuksi suolalla.