Resepti
Karibian possupata
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 25 g kasviöljy
- 60 g IceCool sipulikuutio
- 30 g valkosipulirouhe
- 350 g kookosmaito
- 200 g kanaliemi
- 20 g inkivääri
- 10 g Jerk -mausteseos, esim. Santa Maria
- 10 g sambal oelek
- suola
- 30 g maissitärkkelys
- 30 g vesi
- 850 g Snellman Maatiaispossun poskiliha, ylikypsä
- 300 g IceCool jenkkimix
- 35 g IceCool pinaatti, hienonnettu
- 300 g papusekoitus
Ohje
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää kookosmaito sekä kanaliemi ja mausteet. Kiehauta. Sekoita suuruksen aineet. Lisää kiehuvaan kastikkeeseen ohuena norona koko ajan sekoittaen. Irrota porsaan posket toisistaan. Lisää kastikkeeseen porsaanposket, jenkkimix -kasvissekoitus, pinaatti ja papusekoitus. Kiehauta.