Resepti
Kunnon nakkistroganoff, ruohosipuli-perunamuusi ja kasvislisäke
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 40 g kasviöljy
- 80 g IceCool sipulikuutio
- 20 g valkosipulirouhe
- 500 g Snellman kunnon nakkimakkara
- 25 g tomaattipyree
- 500 g lihaliemi
- 18 g dijonsinappi
- 100 g suolakurkkukuutio
- 100 g kerma
- 27 g maissitärkkelys
- 27 g vesi
- 2 g mustapippuri, jauhettu
Ruohosipuli-perurunamuusi
- 1800 g Kokkikartano perunamuusi
- 40 g ruohosipuli, hienonnettu
Kasvislisäke
- 270 g romanesco kukkakaalin nuppu
- 270 g IceCool parsakaalin nuppu
- 270 g IceCool kukkakaalin nuppu
- 8 g suola
Ohje
- Viipaloi nakit ja ruskista sipulin kanssa öljyssä. Lisää tomaattipyree. Kuullota hetki. Lisää lihaliemi, sinappi ja suolakurkkukuutiot. Kiehauta ja lisää kerma ja mausteet. Hauduta kastiketta viisi minuuttia. Suurusta lopuksi vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
- Sekoita ruohosipuli perunamuusiin ja lämmitä perunamuusia 160 °C uunissa noin 20 minuuttia.
- Laita kasvikset reiälliseen uunivuokaan ja mausta suolalla. Höyrytä kasviksia viisi minuuttia.
- Voit tarjota lisäksi myös kaalisalaattia.