Resepti
Piccata Milanese, pinaattiriisi ja tomaattioliivikastike
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1400 g Snellman porsaan ulkofileepihvi n. 140g
- 275 g mustaleima emmental
- 225 g kananmuna
- öljy
- suola
- mustapippuri, rouhittu
Pinaattiriisi
- 650 g riisi
- 30 g oliiviöljy
- 30 g valkosipulirouhe
- 100 g IceCool pinaatinlehti, kokonainen
- suola
Tomaattioliivikastike
- 35 g oliiviöljy
- 80 g IceCool sipulikuutio
- 35 g valkosipulirouhe
- 80 g tomaattipyree
- 670 g IceCool tomaattikuutio
- 70 g tomaattilohko, puolikuivattu
- 130 g oliiviviipale
- 10 g basilika, hienonnettu
- 2 g mustapippuri, rouhittu
- 4 g sokeri
Kasvislisäke
- 600 g IceCool keizermix
- 200 g IceCool paprikasuikale, 3-värinen
- 7 g suola
Ohje
- Mausta liha suolalla ja pippurilla. Sekoita juustoraaste ja kananmuna massaksi ja painele pihvien pintaan. Paista liha juustopuolelta kauniin ruskeaksi. Käännä pihvit ja paista hetki. Lado pihvit vuokaan ja kypsennä 160 °C uunissa 10–15 minuuttia.
Pinaattiriisi
- Kuullota valkosipulirouhe ja pinaatti oliiviöljyssä. Keitä riisi kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä ja yhdistä ainekset.
Tomaattioliivikastike
- Kuullota oliiviöljyssä sipulikuutiot ja valkosipulirouhe. Lisää tomaattipyre ja -kuutiot. Hauduta 30 minuuttia.
- Lisää tomaattilohkot ja oliiviviipaleet ja jatka haudutusta 10 minuuttia. Mausta kastike ja lisää lopuksi hienonnettu basilika.
Kasvislisäke
- Yhdistä kasvissekoitukset ja mausta ne kevyesti suolalla. Höyrytä noin 5 minuuttia.