Resepti
Neljän salaatin suora
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Lohi-artisokkasalaatti (n. 70 g per hlö)
- 310 g IceCool maa-artisokkakuutio
- 120 g IceCool paprikasuikale, 3-värinen
- 60 g oliiviviipale
- 100 g babypinaatti
- 40 g punasipuli
- 70 g kylmäsavulohi
- 70 g öljy
- 15 g sitruunamehu
- suola
Itämainen kukkakaalisalaatti (n. 70 g per hlö)
- 170 g romanesco kukkakaalinnuppu
- 170 g IceCool kukkakaalin nuppu
- 170 g IceCool parsakaalin nuppu
- 80 g soija
- 30 g hunaja
- 25 g inkiväärimurska
- 20 g seesamiöljy
- 15 g nori -levä
- 40 g seesaminsiemen
Feta-kurpitsasalaatti (n. 70 g per hlö)
- 350 g IceCool kurpitsakuutio
- 60 g punasipuli
- 80 g IceCool soijapapu
- 40 g tuore rucola
- 50 g öljy
- 15 g valkoviinietikka
- 2 g kaneli, jauhettu
- 2 g inkivääri, jauhettu
- suola
- 50 g fetajuusto
- 40 g kurpitsansiemen
Herkkusieni-papusalaatti (n. 70 g per hlö)
- 200 g herkkusieni, tuore
- 300 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 70 g öljy
- 15 g limemehu
- 5 g korianteri
- 8 g juustokumina
Ohje
Lohi-artisokkasalaatti
- Sulata pakasteet. Pese pinaatti. Suikaloi punasipuli ja kylmäsavulohi. Yhdistä ainekset.
Itämainen kukkakaalisalaatti
- Sulata pakasteet. Yhdistä soija, hunaja, inkivääri sekä seesamiöljy. Suikaloi nori -levä. Mausta kukkakaalit sekä parsakaali kastikkeella. Sekoita joukkoon nori –suikaleet. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
Feta-kurpitsasalaatti
- Sulata pakasteet. Suikaloi punasipuli. Yhdistä ainekset. Ripottele lopuksi päälle hieman kurpitsansiemeniä.
Herkkusieni-papusalaatti
- Leikkaa herkkusienet lohkoiksi ja paahda 215 °C uunissa 10 minuuttia. Yhdistä ainekset.