Resepti
Porsaan sisäfileevarras ja sadonkorjuun salaattia
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1200 g Snellman maatiaispossun sisäfilee
- 400 g erilaisia salaatteja
- 300 g tomaatti
- 150 g punasipuli
- 50 g retiisi
- 200 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 400 g IceCool kurpitsakuutio
- 70 g krutonki
- 80 g pekaanipähkinä
Paahdetut kasvikset
- 700 g palsternakka
- 700 g porkkana
- 0.5 dl öljy
- 50 g tumma siirappi
- 2 tl timjami
- 1 tl mustapippuri
Kurpitsamajoneesi
- 200 g IceCool kurpitsakuutio
- 250 g Soos Täysmajoneesi 78%
- 0.5 tl kaneli
- 1 rkl hunaja
- suola
Ohje
- Leikkaa porsaan sisäfile noiseteiksi ja laita ne vartaaseen. Grillaa vartaita kunnes niissä on kaunis väri.
- Sulata IceCool kurpitsakuutiot ja papusalaatti.
- Pese tuoreet kasvikset. Leikkaa tomaatit ja siivuta retiisit. Kokoa salaatti.
- Kuori juurekset ja halkaise ne. Sekoita kasviksiin öljyä ja mausta ne suolalla. Paahda juureksia 215-asteisessa uunissa 20 – 30 minuuttia riippuen kasvisten koosta.
- Sekoita tumma siirappi sekä mausteet joukkoon. Anna jäähtyä.
- Keitä kurpitsakuutioita noin 10 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä 15 minuuttia. Soseuta kurpitsat. Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Laita majoneesi jääkaappiin maustumaan.