Resepti
Porsaanposkea ja papumuhennosta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Papumuhennos
- 125 g IceCool sipulikuutio
- 50 g valkosipulirouhe
- 950 g tomaattimurska
- 850 g papusekoitus
- 2 rkl timjami
- 2 tl suola
- 2 tl sokeri
Lisäksi
- paahdettu sipuli
Glaseerauskastike
- porsaanposkiliemi
- sokeri
- valkoviinietikka
Ohje
- Kuullota sipulit kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja lisää loput aineet kattilaan. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 30 min. Lisää tarvittaessa vettä.
- Valmista glaseerauskastike keittämällä porsaanposkien pakkauspussissa ollutta lientä kattilassa sokerin ja valkoviinietikan kanssa, kunnes seos hieman sakenee. Sivele porsaanposkien pintaan kastiketta ja ripottele pinnalle paahdettua sipulia ennen kuin tarjoilet valmiit annokset.