Resepti
Pulled Beef -borssikeitto
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 0.5 dl öljy
- 120 g porkkana
- 75 g palsternakka
- 110 g selleri
- 170 g sipuli
- 3 kpl valkosipulinkynsi
- 450 g punajuuri
- 65 g tomaattipyre
- 350 g valkokaali
- 2.2 ltr lihaliemi
- 0.5 dl väkiviinietikka
- 400 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- 0.5 tl rosmariini
- 1 tl timjami
- 4 kpl laakerinlehti
- 1 tl rouhittu mustapippuri
Ohje
- Kuori juurekset ja sipulit ja suikaloi ne ja kaali. Hienonna valkosipuli.
- Revi Hanger steak hienommaksi. Kuullota juurekset ja sipulit. Lisää tomaattipyre ja jatka kuullottamista vielä muutama minuuttia miedolla lämmöllä.
- Lisää lihaliemi, etikka sekä mausteet. Hauduta keittoa n. 30 min.
- Lisää lopuksi revitty Hanger steak joukkoon.Tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.