Resepti
Paistettua hanger steakia ja kasviksia
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1600 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- voi (laktoositon)
- 1500 g peruna
Papu-pekonilisäke
- 350 g IceCool papu kokonainen
- 200 g pikkusipuli
- 100 g paahdettu pekoniviipale
- 300 g tuore herkkusieni
- suola, mustapippuri
Lisäksi
- 1 ltr punaviinikastike
Ohje
- Siivuta Hanger steak annospaloihin. Paista voissa kaunis paistopinta.
- Leikkaa perunat noin 1,5 cm paksuiksi viipaleiksi. Sivele viipaleiden pintaan öljyä ja pariloi pannulla. Mausta perunasiivut suolalla ja penslaa ne uudelleen kevyesti öljyllä. Laita perunat uunipellille ja kypsennä niitä 150 °C uunissa n. 40 minuuttia.
- Sulata pavut. Leikkaa herkkusienet pienemmiksi. Paista herkkusieniä ja pikkusipuleita voissa. Lisää joukkoon pavut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.