Resepti
Pulled Macho Burger ja tuunatut ranskalaiset
Annoksien määrä:
10 kpl
Ainesosat
- 100 g öljy
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 50 g öljy
- 1200 g Snellman Pulled pork
- juustokumina, oregano, chilirouhe
- 50 g öljy
- 600 g Snellman All natural chorizo
- 250 g nacholastu
- 500 g Pico de gallo
- 150 g amerikansalaatti
- 200 g ketsuppi
- 250 g Soos Hot Chili -majoneesi
Pico de gallo
- 10 g öljy
- 250 g kirsikkatomaatti
- 80 g punasipuli
- 70 g paprika, tuore
- 75 g IceCool maissinjyvä
- 15 g IceCool valkosipulirouhe
- 20 g tuore jalapeno
- suola, juustokumina, rouhittu mustapippuri,
- tuore korianteri
Tuunatut ranskalaiset
- 1200 g ranskanperuna
- 300 g Snellman Pekoniviipale, kypsä
- 250 g juustokastike
- 200 g jalapeno
- suola
Ohje
- Sulata pulled pork, revi liha ja mausta. Paista pulled porkia hetki öljyssä. Leikkaa makkarat puoliksi ja paista pannulla. Lämmitä sämpylät pannulla tai parilalla. Levitä ketsuppia sämpylän yläkanteen ja chilimajoneesia alakanteen. Kokoa hampurilainen.
Pico de gallo
- Viipaloi kirsikkatomaatit ja punasipuli. Yhdistä kaikki ainekset. Anna maustua.
Tuunatut ranskalaiset
- Sulata ja kuutioi pekoni ja paista pannulla. Hienonna chili. Friteeraa ranskalaisia 170 °C öljyssä 3-4 minuutin ajan. Kaada maustettujen ranskalaisten päälle juustokastike ja
- ripottele jalapenot ja pekonikuutiot.