Resepti
Pulled pork -hampurilainen
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 500 g hampurilaiskastike
- 1 kpl jäävuorisalaatti
- 4 kpl tomaatti
- 150 g suolakurkku
- 200 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 150 g paprikalohkoja
- 100 g IceCool vihreä papupala
- 80 g punasipuliviipale
Pulled pork pihvi
- 1500 g Snellman Pulled pork
- 1 dl BBQ-kastike
Ohje
- Täytä ensin sämpylät. Revi jäävuorisalaatti ja siivuta tomaatit. Voitele hampurilaissämpylän alapuoli hampurilaiskastikkeella. Laita sämpylöiden väliin jäävuorisalaattia, tomaattisiivu, suolakurkkua, punasipulia, paahdettua pekonia, papuja ja grillattua paprikaa. Revi 2/3 osaa lihasta ja sekoita siihen BBQ-kastike. Muotoile massasta pihvejä, jotka voit grillata tai paistaa.
- Leikkaa jäljelle jäänyt Pulled pork siivuiksi ja grillaa. Laita täytetty hampurilainen 175-asteiseen uuniin noin kuudeksi minuutiksi. Täytä hampurilainen lopuksi Pulled pork -pihvillä ja grillatulla Pulled pork -siivulla. Nauti heti.