Resepti
Ruispaneroitua silakkaa ja piparjuurikastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Piparjuurikastike
- 200 g piimä
- 100 g Soos täysmajoneesi 78%
- 50 g punasipuli
- 15 g piparjuuritahna
- 10 g ruohosipuli
- 3 g mustapippuri, jauhettu
- 4 g suola
Lisäksi
- 1200 g IceCool Euromix
- 12 g suola
Ohje
- Laita jäiset kalafileet GN 1/1 65 vuokaan ja kypsennä 180 °C 20 minuuttia. Lämmitä perunamuusi.
Piparjuurikastike
- Kuutioi punasipuli pieneksi. Yhdistä ainekset. Anna mausta 30 minuuttia.
- Höyrytä kasvissekoitusta viisi minuuttia. Mausta suolalla.