Resepti
Sydänmerkki-ateria: Italian possuragu
Persons
30
Ainesosat
Ragu
- 50 g oliiviöljy
- 260 g IceCool sipulikuutio
- 100 g valkosipulirouhe
- 200 g Snellman All Natural Salsiccia
- 2600 g tomaattimurska
- 300 g tomaattipyree
- 1100 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 2000 g Snellman maatiaispossun S0 kuutio, kypsä
- 200 g oliivi, musta, kivetön, viipaloitu
- 15 g suola
- 10 g oregano
- 10 g mustapippuri, rouhittu
Täysjyvä cappelli pasta
- 2000 g täysjyvä cappelli pasta
- 3500 g vesi
- 16 g suola
- 80 g öljy
Ohje
- Annospaino, lihakastike 210 g
- Hävikki 10 %
- Viipaloi makkara. Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää makkarapalat joukkoon. Laita loput ainekset kattilaan. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan.
- Esilämmitä höyryuuni. Laita ainekset GN -vuokaan. Kypsennä pastaa höyryssä 18–20 minuuttia. Anna pastan vetäytyä 10 minuuttia kannen alla. Yhdistä kastike ja pasta.