Resepti
Talvinen possupata
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 50 g öljy
- 70 g IceCool sipulikuutio
- 25 g valkosipulirouhe
- 60 g Snellman pekoni, kypsä
- 600 g lihaliemi
- 650 g Snellman maatiaispossun S0-kuutio, kypsä
- 225 g IceCool kurpitsakuutio
- 70 g lehtikaali
- 3 g laakerinlehti
- 2 g rouhittu mustapippuri
- 2 g kuivattu rosmariini
- 32 g maissitärkkelys
- 100 g vesi
Ohje
- Kuullota sipuli ja valkosipulirouhe. Lisää lihaliemi ja mausteet, kiehauta. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää S0 –lihakuutiot, kurpitsa ja lehtikaali. Hauduta 10 minuuttia. Suurusta maissitärkkelys – vesiseoksella.