Resepti
Amerikan BBQ-pata ja paahdettua perunaa
Annoksien määrä:
10
Ainesosat
- 25 g öljy
- 100 g IceCool sipulikuutio
- 20 g valkosipulirouhe
- 120 g Snellman Pekoni, kypsä
- 450 g tomaattimurska
- 250 g bbq -kastike
- 300 g liemi sos vide-pussista ja lihaliemi
- suola, chilirouhe
- 250 g herkkusieni, säilyke
- 100 g IceCool maissinjyvä
- 100 g tomaattipyree
- 600 g Snellman N0 kuutio, kypsä
Lisäkkeet:
- 1600 g uuniperuna, paahdettu
- 50 g öljy
- suola, rouhittu mustapippuri
- 1000 g IceCool keizermix
- suola
Ohje
- Sulata ja suikaloi pekoni. Kuullota sipulit ja pekoni öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemet, BBQ -kastike sekä mausteet. Kiehauta ja hauduta 10 minuuttia. Siivilöi herkkusienet. Lisää loput ainekset kastikkeeseen ja anna hautua 10 minuuttia.
- Halkaise uuniperunat. Pyörittele perunat öljyssä ja mausteissa. Paahda 215 °C puolen tunnin ajan.
- Kaada kasvissekoitus reikävuokaan ja höyrytä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja sekoita.