Resepti
Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Burgundinkastike
- 50 g öljy
- 75 g hillosipuli
- 100 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 800 g punaviinikastike
Porkkanapyree
- 650 g porkkana
- 200 g kerma
- 650 g Kokkikartano perunamuusi, sous vide
- 1000 g paahdetut juurekset
Ohje
- Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
- Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
- Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanapalat kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta porkkanapalat suolan kanssa kermaan. Yhdistä porkkanasose perunamuusiin.Tarkista maku.