Resepti
Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea
Persons
10
Ainesosat
- 2000 g Snellman maatiaispossun kassler, kypsä
- 200 g öljy
- 1600 g Kokkikartano perunamuusi, sous vide
- 100 g rucola
- Mallasbearnaise
- 800 g hollandaisekastike
- 70 g mallasjuomauute
- 10 g tuore rakuuna
- Kasvislisäke
- 150 g öljy
- 200 g vihreä papu
- 300 g herkkusieni
- 200 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 100 g punasipuli
- 20 g ruohosipuli
- suola
Ohje
- Ryöppää pavut suolavedessä. Leikkaa herkkusienet, suikaloi pekoni ja punasipuli. Paista pannulla öljyssä. Lisää ryöpätyt pavut. Mausta suolalla. Hienonna ruohosipuli ja lisää paistokseen. Hienonna rucola. Yhdistä rucola perunamuusiin. Lämmitä perunamuusi 100 °C uunissa 20 minuutin ajan.
- Mallasbearnaise: Hienonna rakuuna. Yhdistä kastikkeen ainekset ja lämmitä kattilassa.
- Leikkaa kassler pihveiksi ja paista öljyssä pannulla.