Resepti
Maatiaispossun lehtipihvit, bataattiranskalaiset ja valkosipulinen caesarsalaatti
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Täyte lehtipihville
- 400 g maustamaton tuorejuusto
- 15 g paprika
- 10 g sipuli, jauhe
- 50 g paahdettu sipuli
- 50 g maito
- 4 g suola
Bataattiranskalaiset
- 1500 g bataattiranskalainen
- suola
Valkosipulinen caesarsalaatti
- 500 g romaine -salaattia
- 80 g krutonki
- 60 g parmesanlastu
- 100 g Soos valkosipulimajoneesi
- 25 g parmesan
- 5 g valkosipulirouhe
Ohje
- Mausta lehtipihvit ja paista pannulla/parilalla.
Täyte lehtipihville
- Yhdistä ainekset ja laita pursotinpussiin. Täytä paistettu pihvi.
Bataattiranskalaiset
- Friteeraa bataattiranskalaisia 3-4 minuuttia, 170 °C. Mausta suolalla.
Valkosipulinen caesarsalaatti
- Pese, kuivaa ja revi salaatti. Sulata valkosipulirouhe. Aja rouhe ja parmesan tasaiseksi monitoimikoneessa. Lisää valkosipulimajoneesi ja sekoita tasaiseksi. Mausta salaatti kastikkeella. Tarjoa parmesanlastujen ja krutonkien kanssa.