Resepti
Tomaattinen kalapata
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 0.75 dl oliiviöljy
- 280 g IceCool sipulikuutio
- 110 g valkosipulirouhe
- 70 g tomaattipyree
- 1750 g tomaattimurska
- 550 g IceCool puolikuivattu tomaattipala
- 550 g tomaattinen kasvissekoitus
- 1000 g IceCool alaskanseitikuutio, MSC
- 20 g hienonnettu basilika
- suola, mustapippuri, sokeri
Lisäksi
- 5 kpl vehnäpatonki
- 200 g Soos valkosipulimajoneesi
Ohje
- Kuullota sipulit oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattinen kasvissekoitus ja tomaattipalat. Kiehauta hetki. Lisää kalakuutiot ja hauduta kunnes kala on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa patongin ja valkosipulimajoneesin kera.